facebook
Jogi nyilatkozat
A www.netforum.hu weboldalt a NETFÓRUM Üzletviteli Tanácsadó Korlátolt Felelősségú Társaság (a továbbiakban: NETFÓRUM) üzemelteti.

NETFÓRUM adatai:
Székhely: 1034 Budapest, Bécsi út 102. C. ép. I. em. 2.
Képviselő: Toldi Lajos ügyvezető
Cégjegyzékszám: 01 09 665874
Adószám:     12324275-2-41
E-mail: info kukac netforum.hu

Portálmotor: MODULARYS 2.1, utolsó verziófrissítás dátuma: 2012. 04. 24.

A www.netforum.hu weboldal látogatóira vonatkozóan az alábbi felhasználási feltételeket és szabályokat deklaráljuk, amelyek felhasználó általi elfogadása az oldalaink látogatásakor, ráutaló magatartással valósul meg.

A weboldal és az azon megjelenő műszaki, grafikai, szoftveres és egyéb megoldások, elnevezések, szövegek és egyéb anyagok, illetve azok elrendezése szerzői jogi oltalom alá esnek, azok felhasználására és a felhasználás engedélyezésére kizárólag NETFÓRUM jogosult.

A honlapot látogató felhasználó nem jogosult a honlapon található tartalmak többszörözésére, újrafelhasználására, terjesztésére, átvételére, adatbázisában történő tárolására, letölthetővé tételére, valamint a tartalom saját tartalomkénti feltüntetésére sem ellenérték fejében, sem anélkül.

NETFÓRUM törekszik a weboldalon található információk folyamatos frissítésére, azonban azok teljességéért, helytállóságáért nem vállal felelősséget. NETFÓRUM a weblapon található tartalmak tekintetében a mindenkori, előzetes értesítés nélküli változtatás jogát fenntartja.

A www.netforum.hu weboldalon található linkek segítségével elérhető más weboldalakon tárolt információkat NETFÓRUM rendszeresen nem tudja ellenőrzni, így ezek elérhetőségéért, mindenkori, pillanatnyi tartalmi helyességéért felelősséget nem vállal.

NETFÓRUM törekszik a weboldalán található funkciók zavartalan és hibamentes működésére, azokat azonban - jórészt rajta kívül álló okokból - garantálni nem tudja, így NETFÓRUM nem vállal felelősséget az esetleges olyan károkért, költségekért, amelyek a weboldal használatából vagy használhatatlanságából, nem megfelelő működéséből, meghibásodásából, az internetes hozzáférés hibájából, vagy egyéb rendszerhibából, továbbá más hasonló okból következnek be.

Jogkövetkezmények
A jelen nyilatkozatban foglaltak megsértése esetén NETFÓRUM haladéktalanul foganatosítja a szükséges jogi lépéseket, amelyek részleteiben a vonatkozó polgári jogi és büntetőjogszabályokban; valamint az elektronikus kereskedelmi szolgáltatásokról szóló 2001. évi CVIII. törvényben rögzítettek.

A jelen nyilatkozatban nem szabályozott kérdésekben ugyancsak a vonatkozó, információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény rendelkezései az irányadóak.

BUDAPEST, 2012. július 31.

Ügyfélszolgálat

Irodánk címe:
H-2000 Szentendre, Szatmári utca 41.

Telefon:
+36.26.500.075
Fax:
+36.26.500.076
Mobil:
+36.20.983.4677

E-mail:
support kukac netforum.hu

Referenciáink

ZeneFórum.hu
szro.hu
cocacolastrandparty.hu
alexandering.hu
napenergiabolt.hu
playtv.hu
galgafeny.hu
kolyokido.hu
inktrade.hu
tesz2000.hu
diafilm.hu
fricipapa.hu
bvop.hu
alfredpanzio.hu
recyclen.hu
femepito.hu
naidesuss.hu
kovintrade.hu
eurobau.hu
klimacentrum.hu
EGRshop.hu
investmenthungary.hu
hikev.hu
chemolab.hu
diotoro.com
elektrovill.hu
hoti.hu
feromix.hu
slohun.hu
vaskut.hu
tresz.hu
lantel.hu
pbjfalunkert.hu
gyerm91.hu
luminart.hu
eskuvo.hu
neumo.hu
larion.hu
reklamgazda.hu
allcentral.hu
cegkezelo.hu
metalage.hu
vitorla.com
sportforum.hu
simonyidora.hu
kiallitasepites.hu

Vélemények rólunk

„A korábbi honlapunk után soha nem gondoltam volna, hogy a webes megjelenésünk annyira exkluzív lehet, mint amire mi a férfi divatáru gyártásában törekszünk. Arra pedig végképp nem számítottunk, hogy a hírlevél ekkora jelentőséggel bírhat ügyfélkörünk támogatásában....

"Nagyon tetszik az új adminisztrációs felület! Bármi meg tudok csinálni pillanatok alatt! Köszönöm!"