facebook
Adatvédelmi nyilatkozat
A NETFÓRUM Kft. (továbbiakban NETFÓRUM) a vonatkozó, az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény rendelkezéseivel teljes összhangban, tiszteletben tartja az általa fenntartott www.netforum.hu honlapot felkereső minden felhasználó személyiségi jogait. A honlapon keresztül gyűjtött böngészési adatokat kizárólag a kért szolgáltatás teljesítéséhez és az általunk kínált szolgáltatások továbbfejlesztéséhez használjuk fel.

A NETFÓRUM Kft. által üzemeltetett oldalakon keresztül történő, bármely hírlevélre jelentkezőknek csak és kizárólag a hírlevél témájának megfelelően, a NETFÓRUM tevékenységével és az általa kínált szolgáltatásokkal összefüggésben, vagy ezekhez kapcsolodó ismeretanyag és egyéb hasznos információk megosztásának céljából küld üzeneteket.

Ügyfeleink a hírlevél szolgáltatásokról bármikor lejelentkezhetnek. Lejelentkezési szándékát minden partnerünk az ügyfélszolgálatunk elérhetőségeinek bármelyikén keresztül is kezdeményezheti.

Az előfizetőinkről, érdeklődőként hozzánk forduló látogatóinkról és partnereinkről nyilvántartott adatokat harmadik személynek nem adjuk ki. Az adatok kezelését minden esetben az érvényes adatvédelmi törvény előírásainak betartásával végezzük.

Minden természetes személynek lehetőséget biztosítunk az általunk nyilvántartott, vonatkozó adatok megismerésére, illetve szükség esetén azok módosítására, továbbá azok NETFÓRUM által történő felhasználásának korlátozására.

További vonatkozó kérdéseivel kapcsolatban ügyfélszolgálatunk áll szíves rendelkezésére az ugyfelszolgalat kukac netforum pont hu elérhetőségen keresztül.


BUDAPEST, 2012. július 31.

Ügyfélszolgálat

Irodánk címe:
H-2000 Szentendre, Szatmári utca 41.

Telefon:
+36.26.500.075
Fax:
+36.26.500.076
Mobil:
+36.20.983.4677

E-mail:
support kukac netforum.hu

Referenciáink

ZeneFórum.hu
szro.hu
cocacolastrandparty.hu
alexandering.hu
napenergiabolt.hu
playtv.hu
galgafeny.hu
kolyokido.hu
inktrade.hu
tesz2000.hu
diafilm.hu
fricipapa.hu
bvop.hu
alfredpanzio.hu
recyclen.hu
femepito.hu
naidesuss.hu
kovintrade.hu
eurobau.hu
klimacentrum.hu
EGRshop.hu
investmenthungary.hu
hikev.hu
chemolab.hu
diotoro.com
elektrovill.hu
hoti.hu
feromix.hu
slohun.hu
vaskut.hu
tresz.hu
lantel.hu
pbjfalunkert.hu
gyerm91.hu
luminart.hu
eskuvo.hu
neumo.hu
larion.hu
reklamgazda.hu
allcentral.hu
cegkezelo.hu
metalage.hu
vitorla.com
sportforum.hu
simonyidora.hu
kiallitasepites.hu

Vélemények rólunk

„A korábbi honlapunk után soha nem gondoltam volna, hogy a webes megjelenésünk annyira exkluzív lehet, mint amire mi a férfi divatáru gyártásában törekszünk. Arra pedig végképp nem számítottunk, hogy a hírlevél ekkora jelentőséggel bírhat ügyfélkörünk támogatásában....

"Nagyon tetszik az új adminisztrációs felület! Bármi meg tudok csinálni pillanatok alatt! Köszönöm!"