facebook
dandelion13.jpg

MODULARYS rendszer...

MODULARYS
MODULARYS a NETFÓRUM Kft. dinamikus portál keretrendszere, amely felhasználói szempontból grafikus adminisztrátori felületeinek böngészőfüggetlen, gyors betöltődésével, könnyen elsajátítható kezelhetőségével képes a piacon elérhető más termékek fölé nőni. Szakmai szempontból a keretrendszer objektum orientált implementálásának köszönhetően könnyen menedzselhető, moduláris felépítésű, ügyfeleink egyedi igényei szerint testre szabható.

Kezelőfelületek, ergonómia
A MODULARYS adminisztrátori kezelőfelületei logikus és következetes felépítésűek, már az első használat során könnyen elsajátíthatóak. Moduláris felépítésű rendszerünk kezelőfelületek szempontjából vizsgált legfőbb előnye ügyfeleink számára abban realizálódik, hogy a portál működésével kapcsolatos igények változása esetén (új szolgáltatás bevezetése, már bevezetett szolgáltatások funkcionális bővítése, módosítása, stb.) a portál megszokott kezelőfelületei függetlenül, folyamatosan és változatlan formában használhatóak maradnak, a kezelőfelületek megjelenését, elrendezését, logikáját semmilyen funkcionális bővítés, módosítás nem befolyásolja, nem változtatja meg.

A MODULARYS keretrendszerbe cégünk által eddig implementált modulok száma meghaladja a százat, melyek részletes bemutatása egy szakmai workshop tematikájával érne fel, ezért a rendszerünk teljes áttekintésére általában számunkra is a telephelyünkön rendszeresen tartott prezentációink rendszeres frissítése, új eredményeinkkel és további terveinkkel történő kibővítése során nyílik lehetőség a számunkra is.

Egy hosszú, a MODULARYS implemetált moduljainak egyenkénti és részletekbe menő bemutatása helyett - amely és a végére már csak egy meglehetősen unalmas dokumentumrengeteg benyomását keltené az olvasóban, - inkább úgy döntöttünk, hogy szemezgetni fogunk, azaz, az általunk kínált megannyi megoldás, modul, funkció egyenkénti bemutatására a fokozatosság elve alapján, lépésről lépésre vállalkozhatunk csak akképpen, hogy a moduljaink aprólékos kidolgozottságának, szakmai csiszoltságának a minőségét, továbbá az implementálás során adódott - és többnyire le is küzdött - legnagyobb problémákat vállalati blogunk hasábjain keresztül igyekszünk majd folyamatosan bemutatni, végigkísérni. Ehhez a folyamathoz kívánunk jó olvasást minden kedves türelmes látogatónknak!

Természetesen, párhuzamosan ezen idő alatt is, szívesen várjuk és fogadjuk az irodánkban rendszeresen megtekinthető, mintegy 1 órás prezentációink valamelyikére szóló érdeklődését, jelentkezését előre is köszönjük!
 
Címkék:    modularys 

Ügyfélszolgálat

Irodánk címe:
H-2000 Szentendre, Szatmári utca 41.

Telefon:
+36.26.500.075
Fax:
+36.26.500.076
Mobil:
+36.20.983.4677

E-mail:
support kukac netforum.hu

Referenciáink

ZeneFórum.hu
szro.hu
cocacolastrandparty.hu
alexandering.hu
napenergiabolt.hu
playtv.hu
galgafeny.hu
kolyokido.hu
inktrade.hu
tesz2000.hu
diafilm.hu
fricipapa.hu
bvop.hu
alfredpanzio.hu
recyclen.hu
femepito.hu
naidesuss.hu
kovintrade.hu
eurobau.hu
klimacentrum.hu
EGRshop.hu
investmenthungary.hu
hikev.hu
chemolab.hu
diotoro.com
elektrovill.hu
hoti.hu
feromix.hu
slohun.hu
vaskut.hu
tresz.hu
lantel.hu
pbjfalunkert.hu
gyerm91.hu
luminart.hu
eskuvo.hu
neumo.hu
larion.hu
reklamgazda.hu
allcentral.hu
cegkezelo.hu
metalage.hu
vitorla.com
sportforum.hu
simonyidora.hu
kiallitasepites.hu

Vélemények rólunk

Juhász Szilvia, a Travial’Sz Kft. ügyvezetője
„A korábbi honlapunk után soha nem gondoltam volna, hogy a webes megjelenésünk annyira exkluzív lehet, mint amire mi a férfi divatáru gyártásában törekszünk. Arra pedig végképp nem...

Balázs, az Allcentral hostel recepciósa
"Nagyon tetszik az új adminisztrációs felület! Bármi meg tudok csinálni pillanatok alatt! Köszönöm!"

domainkiraly_1570_hal.jpg

Akkreditált Regisztrátor